Oproep
Na 10 keer 24CARAATS als theaterevenement is het tijd voor vernieuwing! Jammer…? Wij denken van niet. We gaan verder, alleen 24CARAATS gaat niet verder in zijn huidige vorm.
In de afgelopen 10 jaar hebben we veel getalenteerde jongeren bij elkaar gezien. We hebben ook gezien wat er tussen die jongeren ontstaat. Hiervoor is maar 1 woord: CHEMIE. De diamant van 24CARAATS blijft, want Helmond en de Peel hebben zoveel te bieden dat hier iets mee MOET gebeuren. Verschillende talenten touren inmiddels de wereld rond. Met die chemie willen we aan de slag.

Talenten (14-24): Geef aan wat je kan en waar je iets mee wil doen (instrument bespelen, zingen, dansen, theater, musical)…
Bedrijven: Diensten, kennis, financiële middelen…
Media: Jullie aandacht en steun door het project heen…
Instellingen: Jullie locatie, kennis, tijd…
Vrijwilligers: Enthousiaste vrijwilligers daarmee maken we een evenement, voor alle taken kunnen we mensen gebruiken. Uiteraard als je ergens goed in bent, laat het ons weten…

Zelf muziek schrijven, klassiek aan rap en dans verbinden, gitaristen met zang en beweging combineren. De jongeren zullen dit zelf moeten omarmen en aangeven wat ze willen en vooral leuk vinden. Maar alles kan en alles mag. Met die gedachte in het achterhoofd aan de slag gaan om zo nieuwe formaties en creaties te ontwerpen, componeren en choreograferen. Een wild idee waarvan er enkele zullen stranden, maar ook zeker zullen slagen.
1 grote voorstelling, 10 kleine, 1 formatie of 10 kleine. Het concept is open. Wij zullen slechts de talenten bijsturen en onmogelijkheden proberen weg te nemen. Uiteindelijk zal de uitwerking te zien zijn, in cafe’s, op straat, of toch weer in het Theater.

Voel je je aangetrokken tot dit idee, concept en uitdaging. Meld je dan aan via info@24caraats.nl.

Jongeren, bedrijven, instellingen, media en iedereen die iets (belangeloos) wil bijdragen is welkom om dit aan te geven via info@24caraats.nl. Alle enthousiasme is welkom*.
We zullen de komende tijd vooral veel informatie van iedereen verzamelen en hiermee aan de slag gaan. Dus het zal zeker een tijdje stil worden om alles te kunnen verwerken. Maar 24CARAATS zal in een nieuwe vorm terugkomen!